ΣΤΟΛΟΣ

Τα 3 πλοία του στόλου του Ionian Group προσεγγίζουν κάθε βδομάδα 3 λιμάνια εξυπηρετώντας πιστά και συστηματικά με απόλυτη ασφάλεια και ανέσεις τις ανάγκες του επιβατικού κοινού. Πρόκειται για σύγχρονα και ασφαλή πλοία, που υπερκαλύπτουν τις ανάγκες της περιοχής για κάθε περίοδο.

Είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές, προκειμένου να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό απόλυτη ασφάλεια και ένα άνετο και ευχάριστο ταξίδι ακόμη και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Fior di Levante

Το ολοκαίνουριο F/B Fior di Levante ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι το Δεκέμβριο του 2014. Βραβευμένο με το Διεθνές Shippax Award 2015 ως το ομορφότερο πορθμειακό πλοίο του κόσμου, το Fior di Levante βαφτίστηκε προς τιμήν του νησιού της Ζακύνθου ή αλλιώς Φιόρο του Λεβάντε (= Άνθος της Ανατολής) και η διακόσμησή του είναι εμπνευσμένη από τη Ζάκυνθο. Η πολυτέλεια και ο σχεδιασμός του το έχουν καταστήσει αντικείμενο θαυμασμού για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

 

Mare di Levante

Το δοκιμασμένο και καταξιωμένο F/B Mare di Levante (Θάλασσα του Λεβάντε=Ανατολής) έχει αγαπηθεί επάξια από το επιβατικό κοινό των Ιονίων νήσων και ξεχωρίζει για τους άνετους, φιλόξενους και πολυτελείς χώρους του και για τη μοναδική του χωρητικότητα σε ΙΧ και φορτηγά οχήματα. 

Andreas Kalvos

Το πλοίο Andreas Kalvos