We kindly inform you that on Saturday November 17 2018 the itinerary of 17:55 from Zakynthos to Kyllini and Saturday November 17 2018 the itinerary of 20:00 from Kyllini to Zakynthos will not be executed.

1 Search
2 Itineraries
3 Passengers
4 Contact Details
5 Payment
6 Confirmation
Departure Port
Select
Arrival Port
Select
Departure
Return
Passengers
+
Vehicles
+

    Kyllini este o destinație turistică spectaculoasă, cu o istorie bogată și plaje impresionante. Printre atracțiile zonei se remarcă un castel foarte bine întreținut care merită cu certitudine vizitat, castelul Hlemoutsi. Faimoase sunt și izvoarele termale din Kyllini, aflate într-o pădure naturală.

    Kyllini servește de asemenea drept port principal pentru navigarea din Grecia continentală în Kefalonia. Din București, drumul cu mașina până în Kyllini durează aproximativ 15 ore. Pentru a ajunge în Kyllini, trebuie să mergeți pe Egnația Odos (E90), până în orașul Arta. De acolo, urmăriți indicatoarele până la podul Antirio, care vă va duce în Peloponez. Mergând pe E55, veți ajunge în portul Kyllini.

    Zakynthos este una dintre cele mai populare destinații turistice nu doar din Grecia, ci din întreaga lume. Iar acest lucru nu este vreo coincidență. Dincolo de dezvoltarea considerabilă pe sectorul turistic, peisajele și frumusețea naturală a insulei, precum și ospitalitateta localnicilor sunt impresionante.

    Kyllini se leagă de insula Zakynthos cu rute zilnice pe toată durata anului, iar călătoria durează aproximativ o oră.

    IONIAN GROUP vă pune la dispoziție opțiunea de a rezerva online biletele și nu doar atât! Puteți salva biletul electronic pe telefonul mobil, asigurându-vă că nu mai este nevoie să stați la cozile de la ghișee.