ΕΤΑΙΡΕΙΑ

company image

Το IONIAN GROUP δημιουργήθηκε με τη συνέργεια των εταιριών Levante Ferries, Ionissos Ferries και Zante Ferries. Πρόκειται για ένα δυνατό group που αποτελείται από στελέχη με τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στη διοίκηση και οργάνωση επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Το IONIAN GROUP, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς, αξιοποιεί τη σημαντική εμπειρία των εταιριών-μελών του στην εξυπηρέτηση του πολίτη-πελάτη, κατανοεί την εξέλιξη της καταναλωτικής συμπεριφοράς του κοινού στον χώρο του ταξιδίου, ενώ παράλληλα παρακολουθεί στενά τις σύγχρονες τεχνολογίες και προδιαγραφές, ούτως ώστε να καθίσταται πάντα πρωτοπόρο.

Το IONIAN GROUP, με τα ιδιόκτητα πλοία του Fior di Levante, Mare di Levante και Andreas Kalvos, πλοία δοκιμασμένα, αξιόπιστα και σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα, αποσκοπεί στην πλήρη κάλυψη των αναγκών του επιβατικού κοινού των Ιονίων νήσων, με μεγαλύτερη συχνότητα και απόλυτη σταθερότητα δρομολογίων. Το IONIAN GROUP δεσμεύεται να προσφέρει τις καλύτερες θαλάσσιες συγκοινωνίες, τόσο στους κατοίκους του Ιονίου, όσο και στους χιλιάδες επισκέπτες αυτού, από όποιο μέρος του κόσμου κι αν προέρχονται.